Gå til innholdet

Intervju med Zevs & Hera

I dag tok vi en prat med Zevs & Hera. De har to års erfaring i bransjen og samarbeider med 50-60 grupper hver måned, hovedsaklig russ og idrettslag.

Zevs & Hera

Velkommen til dugnadsguiden.no! Hva synes dere om siden vår?

Vi synes siden deres er en fin og enkel side hvor russ og andre grupper lett kan finne den dugnaden som passer best for dem. Det er kjempeviktig at gruppene lett kan finne frem til dugnader slik at de raskt kan få inn de pengene som trengs.

Hvilke type dugnad(er) tilbyr Zevs & Hera?

Salg av pakker med boksere til herre og dame.

Zevs & Hera er et kvalitetsmerke hvor design, passform og kvalitet på stoff er sentralt. Med andre ord: Plaggene sitter godt på kroppen, de er pene og de tåler å bli brukt.

Leveres som 3-pack i eske med eget design, som gjør produktet til en perfekt gave til bursdag eller jul.

Hvor lenge har dere holdt på?

Vi har jobbet med dugnader i 2 år, og kjører dugnaden med ca. 50-60 grupper hver eneste måned.

Hvorfor begynte dere å arbeide med dugnader?

Vi begynte med dugnader for å bidra til å skape opplevelser for både barn, unge, og voksne. For å realisere drømmer om klasseturer, avslutninger, russetid osv. kreves det en del penger.

Hvem er typiske oppdragstakere? Russ, idrettslag, ungdomskoleelever?

De aller fleste som gjennomfører dugnaden vår er idrettslag, og russebiler/busser som trenger penger til alt fra klasseturer til oppussing av "drømmebussen"!

Hva tror dere skal til for å være en god dugnadsaktør, og hva gjør dere for å oppnå dette?

Det som trengs for å være en god dugnadsaktør er hjelp og rådgivning underveis i dugnadsprosjektet. At man har et godt produkt som er salgbart og som holder høy kvalitet er en naturlig selvfølge.

Vi ønsker alltid våre kunder vel, og bidrar derfor med tips og råd, samt andres erfaringer med dugnaden for å gi en best mulig opplevelse av dugnaden. Samtidig som gruppene skal sitte igjen med mest mulig penger etter endt dugnad.

Hva kan russen, idrettslagene og andre gjøre for å få til en best mulig dugnadopplevelse med dere?

Det de kan gjøre er å ta kontakt med oss, så legger vi en plan sammen på hva som passer best for den bestemte gruppen :)

Finn dugnader