Gå til innholdet

Intervju med Dugnadsiden

Dugnadsiden er en landsdekkende aktør som bistår idrettslag, foreninger, russegrupper og skoleklasser i arbeidet med å skaffe inntekter. De er et av de største i Norge. Vi har intervjuet daglig leder Robin Røed

Hvilke typer dugnader tilbyr Dugnadsiden? Og hvordan fungerer det?

Dugnadsiden tilbyr salgsdugnader med lettsolgte produkter til idrettslag, russ, skoleklasser og foreninger. Vi leverer kun produkter av høy kvalitet og streber alltid etter å tilby den beste fortjenesten på markedet.

En dugnad med oss starter som regel med en samtale om hvilke behov den bestemte gruppen har. Deretter blir vi sammen enige om hvilket opplegg som vil passe best. Produktene leveres kostnadsfritt til kundene på ønsket adresse, og når dette er gjort settes salget i gang. Gjennom prosjektet er vi alltid tilgjengelige og bistår mer enn gjerne med gode tips og råd. Alle grupper får en betalingsfrist på 2 uker og muligheten til å returnere varer som eventuelt ikke skulle bli solgt!

Hvor lenge har dere holdt på?

Vi startet opp i 2011 og hadde akkurat bursdag og ble 8 år. Vi har gått fra en ungdomsbedrift på videregående til å bli Norges ett av Norges største dugnadsselskap.

Hva må til for å være en god dugnadsaktør?

For å være en god dugnadsaktør er det først og fremst viktig å tilby gode produkter til en rimelig pris. De må holde høy kvalitet, gi høy fortjeneste ved videresalg og ikke minst være lette å selge. Videre er det avgjørende at dugnadsproduktene blir levert innen kort tid, og at frakten ikke skal koste kundene noe ekstra. Våre varer er alltid på lager og vi benytter oss kun av de beste løsningene innen transport og logistikk for å sørge for rask og trygg levering. I tillegg er det viktig å være tilgjengelig for nye, nåværende og gamle kunder. Vi svarer alltid fortløpende på mail og telefoner fra tidlig morgen til sent på kveld.

Hva gjør at dere skiller dere ut?

Jeg vil påstå at vi er en av de mest profesjonelle aktørene på dette markedet. Alle våre produkter er også egne produkter av høy kvalitet som også ikke er skadelig for miljøet. Vi har et høyt fokus på kundeservice og gjør det lille ekstra i hele prosessen.

Hva kan russen og idrettslagene gjøre for å få til en best mulig dugnadopplevelse med dere?

Det eneste som må gjøres er å ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en dugnad for den bestemte gruppen. Uansett hvor stort eller lite behovet måtte være står vi alltid klare til å hjelpe både russ, lag, foreninger og klasser med å tjene gode penger :)

Kontaktinfo Dugnadsiden

Nettside: www.dugnadsiden.no

Mail: kontakt@dugnadsiden.no

 

Finn dugnader