Gå til innholdet

Intervju med 123dugnad.no

Martin Ravndal kjøpte nylig 123Dugnad.no etter at eierne ikke lenger hadde tid til å drive prosjektet. Da vi snakket med ham hadde han drevet butikken i 14 dager og var svært ivrig etter å videreutvikle konseptet.

Hvilke typer dugnader tilbyr 123dugnad.no? Og hvordan fungerer det?

Vi tilbyr tre forskjellige produkter som er svært lettsolgte. Vi tilbyr datapakken, sokker & kjøkkenhåndklær til svært gunstig pris. Vi har et konsept der hver person selger en "stingbag" med 11 produkter i, og kun på disse 11 produktene så får laget kr. 850,-. Produktene er ferdig pakket, og klar til selges.

Martin Ravndal fra 123dugnad.no

Hvor lenge har dere holdt på?

123Dugnad har vært i drift et par år, men eierne hadde ikke tid til å drive prosjektet. Jeg fikk et tilbud om å overta driften av nettbutikken, og det var jeg absolutt interessert i. Jeg har drevet 123Dugnad i snart 14 dager, og har allerede etablert flere kunder.

Jeg ønsket å starte opp noe for meg selv, og har alltid hatt lyst til å være selvstendig.

Hva tror dere skal til for å være en god dugnadsaktør, og hva gjør dere for å oppnå dette?

Vi sender produktene portofritt til vår kunde, og de betaler ikke før produktene er solgt. Om de ikke får solgt alle produktene, så er ikke det et problem ettersom vi henter produktene kostnadsfritt. Kundene trenger ikke å forskuddsbetale for produktene, eller være bekymret for ikke å få solgt alt.

Hva kan russen, idrettslagene og andre gjøre for å få til en best mulig dugnadopplevelse med dere?

For å få en best mulig dugnadopplevelse, så vil jeg anbefale de å kontakte nærmeste kjøpesenter for å høre hvor mye de skal ha for at de kan ha stand hos de. Jeg er interessert i å sponse prisen det koster for stand, så lenge de kun selger produkter for oss.

Finn dugnader