Gå til innholdet

Intervju med Rebecca, russ i 2016

Vi tok en prat med Rebecca og hennes russegjeng på 7 jenter for å høre litt om dugnadsplanene deres i forkant av russetiden. Selv om de ikke er russ før i 2016 er de allerede i gang med dugnader og tenker å gjøre mange flere fremover.

Rebecca og russegruppen

Hei, Rebecca! Hva synes du om dugnadsguiden.no?

Hei på dere! Dugnadsguiden virker som en veldig bra side, med god oversikt over de dugnadene som blir lagt ut! Det er også veldig fint at man kan bli medlem og få beskjed når nye dugnader kommer.

Hvor mye penger trenger dere å tjene før russetiden?

Ettersom vi ikke er russ før 2016 har vi ikke noe spesielt budsjett ennå, men vi ønsker selvfølgelig å tjene så mye som mulig så vi slipper å bruke så mye av egne sparepenger.

Hva slags type dugnadsjobber er dere interessert i?

Vi er åpne for det meste, salgsdugnader som doruller og lignende, men helst er vi ute etter dugnader hvor vi kan jobbe selv. For eksempel vakter, varetelling, publikumsdugnader eller statistjobber.

Har dere utført mange jobber så langt?

Så langt har vi gjennomført dopapirdugnad som gikk veldig fint. Men vi er tidlig ute og ønsker å gjøre mye mer fremover.

Hva er viktig for dere når dere velger en aktør?

Det er viktig at vi får god fortjeneste på jobben som gjøres og at vi ved salgsdugnader har tro på produktet og at dette er produkter som folk ønsker å kjøpe og har glede av.

Finn dugnader