Gå til innholdet

Kransekake dugnad før jul og 17.mai

Salg av mat og drikke

Sannsynligvis markedets største 18-ringer kransekake
Sannsynligvis markedets største 18-ringer kransekake

Info

Kransekakedugnad
Er du lei av å selge doruller og sokker? Hva er vel ikke bedre enn å selge noe spiselig og godt, som også er et must til en hver fest. Bli med på kransekakedugnaden!

Matvarer er generelt populære produkter å kjøpe, spesielt hvis de er velsmakende og av god kvalitet. Du tilbyr noe som folk faktisk trenger og kan nyte umiddelbart. Er det noe vi er glad i så er det noe søtt og godt til festbordet, og det er her kransekaken kommer inn.

I samarbeid med Kransekakebakeren AS tilbyr vi deg å kjøpe en stor 18-ringers kransekake på hele 1,1 kg, slik at du kan tjene inn penger til deg og ditt idrettslag, forening, skole eller organisasjon. Kransekaken er en tradisjon med en bred appell, og det er sannsynlig at du finner kjøpere blant venner, familie, naboer eller kollegaer.

Kransekake – skreddersydd for DugnadPartner
Sannsynligvis markedets største 18-ringer kransekake
Vekt: 1,1 kg
Kommer med ekstra smellbonboner, norske flagg, og ekstra glasur
Kaken kan sammenlignes med en bakerikake
Glutenfri
Inneholder hele 34 % mandler

Ekte norsk håndverk!
Kransekaken er bakt med stolthet på bakeriet i Askim, med ekte råvarer som gir en seig og ypperlig kvalitet. Det beste av alt; kransekaken er skreddersydd med ekstra glasur og ekstra pynt, og kan sammenlignes med en kransekake fra et bakeri. Kransekaken er også glutenfri, og inneholder 34 % mandler. Med andre ord, ekte norsk håndverk.

Kaken kan med fordel fryses flere ganger etter opptining. Holdbar som frysevare -18°C: 24 mnd. Holdbar i romtemperatur: 18 dager.

Annonsør
Dugnadpartner.no
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
150,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt