Gå til innholdet

Salg av renholdspakke med høy fortjeneste

Salg av husholdningsartikler


Info

Dugnadsfabrikken.no er Norges fremste dugnad og har hjulpet mange ulike skoleklasser, idrettslag og russebusser med å nå sine mål å finansiere sine drømmer.

Ved å bestille hos oss får du:
-Høy fortjeneste
-Gratis frakt
-Lang betalingsfrist
-Miljøvennlige produkter

Alle må vaske i blant enten vi vil det eller ei. Vaskeutstyr blir utslitt og må, av hygieniske årsaker, byttes med jevne mellomrom. Renholdspakken inneholder alt du trenger for normal vask av hjemmet. Moppene og moppestativet gjør vaskingen så enkel som mulig. Moppene kan vaskes i maskin. Mikrofiberklutene har en svært god absorberingsevne, tørker raskt og veier lite. Klutene fjerner effektivt støv, smuss, flekker og fett. Passer perfekt til renhold av kjøkkenet, men kan brukes i hele huset.

Rengjøringspakken inneholder:
• 1 moppestativ
• 2 mopper
• 2 mikrofiberkluter
Passer perfekt til renhold av kjøkkenet, men kan brukes i hele huset.
Dere kjøper varen for 355 kr, og vi anbefaler at dere selger for 490 kr pr pakke.

Renholdutstyr er noe alle trenger uansett, og når de kjøper produktene hos dere får de varene levert rett hjem på døren.. Produktene er i tillegg miljøvennlige og de støtter en god sak!

Vi er stolte av at vi har markedets beste betalingsvilkår. Når du bestiller gjennom oss mottar du varene kostnadsfritt 1-2 uker etter at bestillingen er bekreftet på hos oss. Vedlagt med varene mottar bestillingsansvarlig faktura for bestillingen som dere har 4 uker på å betale. Dette gjør at dere kan selge unna alle varene i forkant før dere må betale fakturaen. Vi vet at våre kunder ikke sitter på en stor kontantbeholdning, derfor vil vi alltid være behjelpelig med finne gode løsninger for betaling dersom ting ikke går som dere hadde håpet.

Test vår dugnadskalkulator på dugnadsfabrikken.no å se hvor mye dere tjener!

Ta kontakt:
Telefon: +47 415 94 799
E-post: post@dugnadsfabrikken.no
Nettside: www.dugnadsfabrikken.no

Lykke til!

Mvh
Dugnadsfabrikken

Annonsør
Dugnadsfabrikken
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
135,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt