Gå til innholdet

Salg av toalettpapir med høy fortjeneste

Salg av husholdningsartikler


Info

Dugnadsfabrikken.no er Norges fremste dugnad og har hjulpet mange ulike skoleklasser, idrettslag og russebusser med å nå sine mål å finansiere sine drømmer.

Ved å bestille hos oss får du:
-Høy fortjeneste
-Gratis frakt
-Lang betalingsfrist
-Miljøvennlige produkter

Toalettpapir er noe alle trenger og er derfor vårt mest solgte produkt. Derfor er toalettpapir et meget godt egnet produkt med hensyn til dugnadsarbeid. Folk kjenner seg igjen i at dette er et produkt de fort går tom for, det er upraktisk å bære pakker med toalettpapir hjem fra butikken og de kommer til å kunne benytte seg av produktet uansett.
Toalettpapiret dere får bestilt gjennom dugnadsfabrikken.no holder god kvalitet, men er også optimert med tanke på miljøet. Derfor er består store deler av papiret av gjenvunnet materiale.

Produktinfo:
Vårt mest solgte toalettpapir består av 3-lags hvitt papir i blanding av nyfiber og gjenvunnet materiale, av både kvalitets- og miljøhensyn.
Det er 56 ruller i hver pakke á 18,75 meter (1050 meter høykvalitets papir).
Dere kjøper varen for 265 kr, og vi anbefaler at dere selger for 400 kr pr pakke.

De som kjøper produktene hos dere får varene levert rett hjem på døren. Alle vet hvor kjipt det er å bære pakker med toalettpapir og kjøkkenpapir hjem. Produkter de trenger uansett. Produktene er i tillegg miljøvennlige og de støtter en god sak!

Vi er stolte av at vi har markedets beste betalingsvilkår. Når du bestiller gjennom oss mottar du varene kostnadsfritt 1-2 uker etter at bestillingen er bekreftet på hos oss. Vedlagt med varene mottar bestillingsansvarlig faktura for bestillingen som dere har 4 uker på å betale. Dette gjør at dere kan selge unna alle varene i forkant før dere må betale fakturaen. Vi vet at våre kunder ikke sitter på en stor kontantbeholdning, derfor vil vi alltid være behjelpelig med finne gode løsninger for betaling dersom ting ikke går som dere hadde håpet.

Test vår dugnadskalkulator på dugnadsfabrikken.no å se hvor mye dere tjener!

Ta kontakt:
Telefon: +47 415 94 799
E-post: post@dugnadsfabrikken.no
Nettside: www.dugnadsfabrikken.no

Lykke til!

Mvh
Dugnadsfabrikken

Annonsør
Dugnadsfabrikken
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
135,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt