Gå til innholdet

Enkel dugnad - helt uten risiko! Selg noe folk trenger - og faktisk vil ha!

Salg, diverse


Info

Enjoy Bonusguiden er et rabattkort som gir høye rabatter hos kjente aktører du bruker til vanlig innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. Her får du 15-30% rabatt hos alt fra de store kjedene til mindre, frittstående aktører. Rabatten trekkes direkte når man viser frem Enjoy-kortet ved betaling, og kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk. Enjoy er noe alle familier trenger - og vil ha!

Salg av Enjoy passer for alle, uavhengig av størrelse på organisasjonen. Vi samarbeider med både store foreninger, enkeltlag, skoleklasser, kor og korps.

1. Salg av Enjoy er helt uten risiko for foreningen:
Det er full returrett på alle usolgte guider. Returretten gjelder helt til dugnaden er ferdig gjennomført (altså IKKE kun i bare 14-30 dager). All betaling skjer i etterkant basert på det dere faktisk har solgt.

2. Høy fortjeneste per enhet
Av salgssummen på kr 275,- går kr 143,- rett til foreningen. Med Enjoy behøver ikke medlemmene å selge så mange guider før totalsummen blir høy.

3. Enjoy-kortet har lang gyldighet
Alle guidene har en gyldighetsperiode på 12 måneder, så som kjøper har god tid til å benytte seg av alle rabattene. Den lange gyldighetsperioden gir også en viss fleksibilitet med hensyn til tidspunkt for gjennomføring av dugnaden.

4. Dugnaden er rask og enkel å gjennomføre
Med høy fortjeneste trenger man ikke selge så mange guider. Med Enjoy skal ikke medlemmene ut og banke på de samme dørene som alle de andre i klubben. Produktet er så bra at alle medlemmene bør kjøpe en guide selv. Da gjenstår det bare å selge 1-2 stykker før dugnaden er over.

5. Dugnaden gjennomføres når det passer en selv
Med Enjoy slipper medlemmene å bruke hele onsdagskvelden på å være kioskvakt eller stå opp klokken syv søndag morgen for å delta på vareopptelling. Med Enjoy kan du gjøre deg ferdig med dugnaden mens du tar en kaffe med naboen, besøker svigermor eller spiser lunsj på jobben.

6. De som kjøper får noe igjen selv!
Gjennom idretten selges det i dag mange overprisede produkter - ofte i ymse kvalitet. Mange synes det er ukomfortabelt å måtte mase på venner og familie for å få dem til å kjøpe noe de verken trenger eller har lyst på, gjerne fra leverandører de ikke har hørt om. Med Enjoy Bonusguiden sparer medlemmene mye penger bare ved å handle som normalt – i de butikkene de bruker til vanlig – samtidig som de støtter russen!

7. God oppfølging og support
Vår forretningsmodell med full returrett på usolgte guider og betaling i etterkant basert på faktisk antall solgte guider, betyr at vi er helt avhengige av at foreningene lykkes med salget. Vi hjelper dere derfor gjennom hele dugnaden fra start til mål. Eksempelvis har vi i ferdige maler på all informasjon som sendes ut til de som er involvert i dugnaden og medlemmene, noe som sørger for god kvalitet på informasjonen uten at dere trenger å bruke mye tid på dette.

Les mer på www.enjoyguiden.no.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Annonsør
Pecto Media AS
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
143,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt