Gå til innholdet

Innsamling av underskrifter!

Annet

Ungdomspartiet har som mål å sette barn og unges interesser først (Barn og unge opp til og med 35 år).
Ungdomspartiet har som mål å sette barn og unges interesser først (Barn og unge opp til og med 35 år).

Info

Vi ønsker å starte et nytt parti for ungdom, og trenger da 5 000 underskrifter fra personer med stemmerett ved Stortingsvalg i Norge. Til denne jobben trenger vi hjelp.

Ønsker du å bidra, så kan du printe ut et skjema fra nettsiden vår www.ungdomspartiet.no. De som skriver under skal fylle inn alle opplysningene.

Det er viktig å merke seg at dere ikke skal diskutere politikk med de som skriver under. Henvis til nettsiden eller materiellet ved spørsmål. Ellers er hovedbudskapet å etablere et parti som tar barn og unges interesser på større alvor enn dagens etablerte politiske partier. De som skriver under forplikter seg ikke til noe som helst, men støtter en god sak. Er man f.eks. mot rituell omskjæring av guttebarn, så har man en svært god grunn til å skrive under.

Ta også kontakt om dere ønsker materiell, profileringsklær eller lignende.

Avlønningen er 10 kroner per underskrift. Samler man 500 underskrifter får man 5 kroner ekstra for alle underskrifter fra og med underskrift nummer 1. Det samme gjelder om man når 1 000 underskrifter. Total utbetaling for 500 underskrifter blir da 15 000,- og for 1 000 underskrifter 20 000,-

For å unngå at vi samler inn for mange underskrifter, anbefaler vi at man sender inn underskrifter fortløpende, og ikke senere enn 1. mai 2019.

Dersom det viser seg at det er benyttet falske underskrifter, eller underskrifter fra personer uten stemmerett ved Stortingsvalg, trekkes inntil 10 underskrifter per feiloppføring. Vi krever minst 10 underskrifter fra hver innsender for å utbetale vederlag. Grupper og foreninger er å regne som en innsender.

Lykke til :-)

Annonsør
Ungdomspartiet.no
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
10,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt