Gå til innholdet

Dugnad med tennbriketter - Tjen penger på salg av Norgesbriketten!

Salg av husholdningsartikler


Info

Tennbriketter dugnad. Dere betaler kun 100 kroner per eske inkludert både mva. og frakt til ønsket adresse. Vi anbefaler en utsalgspris på 200 kroner, som gir en fortjeneste på 100 kroner per solgte eske.

• Lansering av Norgesbriketten
Vi i Dugnadseksperten har i lang tid levert tennbriketter til idrettslag, skoleklasser, russ, korps og foreninger over hele Norge. Helt fra begynnelsen har vi jobbet med å forbedre kvaliteten på produktet ytterligere. Nå kan vi endelig si oss 100% fornøyde. Vi har valgt å kalle produktet Norgesbriketten, og tør å påstå at de er verdens beste tennbriketter! Vi har hamstret i butikkene og sammenlignet med så og si alt som er på markedet – Norgesbriketten er en klar vinner hver eneste gang!

• Hvorfor selge tennbriketter?
I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre opptenningsbriketter til et utmerket dugnadsprodukt. De er lettsolgte og et produkt svært mange bruker. Tennbriketter er ideelle for opptenning av peis, bål og ovn. Dessuten kan de anvendes på utegrillen for raskere opptenning og ikke minst for å unngå lukten av tennvæske. En klar fordel er at dugnaden kan gjentas flere ganger i året siden de dere selger til trenger påfyll etter hvert som tennbrikettene brukes opp. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake!

• Produktinformasjon
Hver eske inneholder 320 stk. tennbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks. De tenner på null komma niks og har en lang brennetid på rundt 8 minutter. Dessuten er de luktfrie, holdbare i mange år, tørker ikke ut og avgir ingen farlige gasser under forbrenning.

• Miljøvennlig produksjon
Norgesbriketten er produsert med hensyn til miljøet og har sertifikasjon fra Forest Stewardship Council (FSC)®. Den internasjonale merkeordningen viser at benyttet trevirke kommer fra en bærekraftig skog. Det stilles blant annet krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert og at den tar hensyn til lokalbefolkningen.

• Gratis vareprøve
Å si at man har verdens beste tennbriketter er en dristig påstand. Vi har full forståelse om du tviler på dette. Derfor sender vi mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve hvis dere ønsker å teste kvaliteten før bestilling!

https://www.dugnadseksperten.no/tennbriketter-dugnad/

Annonsør
Dugnadseksperten
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
100,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt