Gå til innholdet

Dugnad med gratulasjonskort - Markedets beste innkjøpspriser!

Salg, diverse


Info

Kort dugnad – Lettjente penger til lag, skoleklasser, russ og foreninger. Hver pakke inneholder 20 doble kort (12×17 cm) med hvert sitt unike motiv + 20 hvite konvolutter.

Pakkene har en anbefalt utsalgspris på 200 kroner, som gir en fortjeneste på 120 kroner per solgte enhet! Dere betaler kun 80,- per pakke inkludert både frakt og mva.

Kort er noe alle har bruk for og er således et utmerket dugnadsprodukt. Bare tenk deg alle anledningene! Bursdager, morsdag, farsdag, valentines day, konfirmasjon, dåp, bryllup, og så videre. Kortene er designet for å passe til hva som helst, og folk flest synes de er perfekte å ha liggende til kommende anledninger.

Vi har ikke holdt igjen på kvaliteten! Motivene er trykket på 250gsm bestrøket kartong – Solid kartong med glatt og fin overflate. Dessuten er kortene og konvoluttene pakket i flotte esker som viser hvilke motiv som følger med.

I dagligvarebutikker koster tilsvarende kort som regel 30-35 kroner per stk. Dersom dere selger pakkene til den anbefalte utsalgsprisen på 200 kroner, betaler de dere selger til kun 10 kroner per kort og konvolutt – Å betale en tredjedel av butikkpris må kunne regnes som et svært godt kjøp! En annen fordel med denne dugnaden er at det kreves lite organisering da pakkene er lette å frakte med seg og håndtere.

Vi i Dugnadseksperten har samarbeidet med en rekke lag, foreninger, og skoleklasser over hele landet som har solgt dette produktet med suksess. Det betyr at dugnaden er godt utprøvd, og at vi med trygghet kan anbefale den til andre også. Vi sender mer enn gjerne en uforpliktende vareprøve dersom dere ønsker å teste kvaliteten før bestilling!

https://dugnadseksperten.no/kort-dugnad/

Annonsør
Dugnadseksperten
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
120,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt