Gå til innholdet

Norges meste givende dugnad - selg gode gjerninger (66% fortjeneste)

Salg, diverse


Info

Lar det seg gjøre å tjene penger til russetiden med dugnadssalg og samtidig bidra til det viktige arbeidet til flere humanitære organisasjoner?

JA, det er nå mulig å slå to fluer i en smekk med salg av en Omvendt Advent julekalender som bidrar til det viktige arbeidet til ikke bare 1 men 24 forskjellige norske organisasjoner.
Hver dag i advent åpner man en luke og finner ut hvem man har støttet og hva de skal bruke pengene til. I år har blant annet Sykehusklovnene, WWF, Right to Play og Mental Helse Ungdom gjemt seg bak en luke.

Russegrupper kan være med på denne fine dugnaden. Dere selger kalenderen for 150 kr. og beholder hele 100 kr. (66% fortjeneste). Kalendere som ikke selges kan returneres.
Så er det opp til kjøperen til å lade kalenderen, det vil si legge penger bak lukene med å Vippse til et nummer som står bak på kalenderen.

For mer informasjon eller for å bestille: http://www.adventforalle.no/dugnad eller ta kontakt med initiativtaker Wim Van Overvelt direkte via post@adventforalle.no eller på 47 71 38 06.

Advent for Alle er en frivillig (non-profitt) organisasjon som har som formål å samle inn penger til veldedige organisasjoner og spre giverglede i Norge.

Tusen takk på forhånd på vegne av 24 humanitære organisasjoner!

Annonsør
Advent for Alle
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
100,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt