Gå til innholdet

Dugnadseksperten - dugnad med tennbriketter, kort og sokker. Markedets beste fortjeneste!

Salg, diverse


Info

Det finnes ingen begrensning på hvor mye penger dere kan tjene på vår dugnad. Tjen fra 10 000 - 500 000 kroner. Vi tilbyr lettsolgte produkter av høy kvalitet, fri frakt til hele Norge, 21 dagers betalingsfrist og returrett.

• Tennbriketter - 100 kroner fortjeneste per solgte eske
I Norge fyres det både ute og inne gjennom hele året, hvilket gjør våre tennbriketter til et meget ettertraktet dugnadsprodukt. De er lettsolgte og noe alle har bruk for. Esken inneholder 320 stk. tennbriketter av presset sagspon og vegetabilsk voks. De tenner på null komma niks og har en lang brennetid på rundt 8 minutter. Dessuten er de luktfrie, holdbare i mange år, tørker ikke ut og avgir ingen farlige gasser under forbrenning.

• Kort - 100 kroner fortjeneste per solgte pakke
Kort er noe alle har bruk for og er således et utmerket dugnadsprodukt. Bare tenk deg alle anledningene! Bursdager, jul, morsdag, farsdag, valentinsdagen, konfirmasjon, dåp, bryllup, og så videre. Kortpakken inneholder 40 doble kort + 40 hvite konvolutter. Kortene har hvert sitt unike design og er kategorisert etter ulike anledninger. Pakken er plastpakket og kommer med en oversikt som viser alle de flotte motivene.

• Sokker - 100 kroner fortjeneste per solgte pakke
Sokker er et glimrende dugnadsprodukt – de er lettsolgte fordi det er noe absolutt alle bruker året rundt. Hver pakke inneholder 10 par ankelsokker, der 5 par er hvite og 5 par er sorte. Vi tilbyr størrelsene 35-40 og 41-46. Våre sokker er laget av den beste bomull og har enestående passform. De er myke og slitesterke, noe som gjør dem behagelige å ha på. Sokkene er bundet med glatt og fin kartong, og er pakket i plast slik at de ikke blir støvet til.

• Markedets beste fortjeneste
Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartneren for alle grupper som skal gjennomføre en dugnad. Da er det klart at vi må ha markedets beste fortjeneste på alle våre produkter. Så derfor gjør vi nettopp dette – det er med Dugnadseksperten dere tjener mest på dugnad. Se hvilke innkjøpspriser vi har og sammenlign oss gjerne med andre aktører på markedet!

• Lettsolgte produkter
Våre produkter er av høyeste kvalitet. For oss er det avgjørende at de dere selger til gjør et godt kjøp og ikke bare blir «prakket» på unødvendige og dyre produkter – noe som strengt tatt kun blir veldedighet. Siden vi tilbyr de laveste innkjøpsprisene på markedet, kan dere selge våre produkter til en fornuftig pris. Da selger dere produkter av høy kvalitet som alle har bruk for, samtidig som kundene deres får mye for pengene. Denne kombinasjonen mener vi er formelen på attraktive og lettsolgte dugnadsprodukter.

• Enkel organisering
Våre dugnadsprodukter er lette for deltakerne å frakte med seg fra dør til dør. De er verken store, tunge eller uhåndterlige. Deltakerne kan enkelt frakte med seg produktene i sekk, bag eller pose uten å være avhengig av hjelp fra foresatte. Dere trenger altså ikke lastebil eller buss for å organisere dugnaden.

• Kundeservice
Vi ønsker å bidra til en enkel og effektiv gjennomføring, og tilbyr selvfølgelig oppfølging gjennom prosjektet om ønskelig. Rop ut, så kommer vi gjerne med gode tips og råd til dugnaden. Vi svarer fortløpende på e-post og telefoner, og er tilgjengelige for nye, nåværende og tidligere kunder.

Annonsør
Dugnadseksperten
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
100,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt