Gå til innholdet

Lettsolgte herregårdslys - 50 % av alt dere selger, går direkte til dere

Annet


Info

Dugnadskassen.no gir dere mulighet til på kort tid å tjene akkurat så mye penger dere trenger ved å selge våre lettsolgteelge herregårdslys og eksklusive duftlys av høy kvalitet!
Lysene har alltid stor etterspørsel og god pris, men best av alt – 50 % av alt dere selger, går direkte til dere. Dere legger aldri ut ett øre, og dere har selvsagt fri retur på det dere ikke får solgt!

Våre lys
• er av høy kvalitet
• er lette å selge
• gir høy fortjeneste
• finnes i hvitt, gult, grå og rødt
• duftlys i fire dufter – Lily of the valley, Jasmine, Blackberry og Green Tea

Administrer alt på dugnadskassen.no – planlegg, bestill, budsjetter, regn ut fortjenesten og oppdag nye produkter. Det er enkelt å komme igang, og ikke noe økonomisk risiko.

1) Bestill en pakke prøvelys – helt gratis. Ta med hjem og prøv våre fine lys!

2 ) Bestill lysene og start salget! Bestill så mange lys som din forening eller gruppe ønsker å selge. Lysene sendes direkte hjem på døren, på et tidspunkt som passer deg. Du har fri retur på det du ikke selger. Vil du heller ta bestillinger i forveien, er det naturligvis også mulig.

3 ) Selg for 100 kr – behold 50 kr. I forbindelse med ordren får dere en faktura som skal betales innen 2 måneder. Ingen utlegg, med andre ord. Skulle dere ikke få solgt alle produktene, sender dere dem bare tilbake til oss – vi står for frakten.

Er dere 25 selgere som selger 12 lyspakker hver, tjener dere hele 15 000 kr!


Besøk oss nå og virkeliggjør drømmene deres!
www.dugnadskassen.no

Annonsør
Dugnadskassen
Sted
Hele landet
Antall personer som trengs
Ubegrenset
Kompensasjon
50,- fortjeneste per salg
(Salgsprovisjon)

Valgfritt