Gå til innholdet

Intervju med Dugnadseksperten

Dugnadseksperten er en landsdekkende aktør som bistår idrettslag, foreninger, russegrupper og skoleklasser i arbeidet med å skaffe inntekter. Vi har intervjuet daglig leder Johan Sannan.

Hvilke typer dugnader tilbyr Dugnadseksperten? Og hvordan fungerer det?

Dugnadseksperten tilbyr salgsdugnader med lettsolgte produkter til idrettslag, russ, skoleklasser og foreninger. Vi leverer kun produkter av høy kvalitet og streber alltid etter å tilby den beste fortjenesten på markedet.

En dugnad med oss starter som regel med en samtale om hvilke behov den bestemte gruppen har. Deretter blir vi sammen enige om hvilket opplegg som vil passe best. Produktene leveres kostnadsfritt til kundene på ønsket adresse, og når dette er gjort settes salget i gang. Gjennom prosjektet er vi alltid tilgjengelige og bistår mer enn gjerne med gode tips og råd. Alle grupper får en betalingsfrist på 3 uker og muligheten til å returnere varer som eventuelt ikke skulle bli solgt!

Hvor lenge har dere holdt på?

Vi startet opp i vinteren 2015, men til tross for den relativt korte tiden som dugnadsaktør har vi allerede samarbeidet med hundrevis av grupper på kryss og tvers av hele Norge. Vi har gjort oss mange erfaringer og vet hva som skal til for å gjennomføre en vellykket dugnad!

Hva må til for å være en god dugnadsaktør?

For å være en god dugnadsaktør er det først og fremst viktig å tilby gode produkter til en rimelig pris. De må holde høy kvalitet, gi høy fortjeneste ved videresalg og ikke minst være lette å selge. Videre er det avgjørende at dugnadsproduktene blir levert innen kort tid, og at frakten ikke skal koste kundene noe ekstra. Våre varer er alltid på lager og vi benytter oss kun av de beste løsningene innen transport og logistikk for å sørge for rask og trygg levering. I tillegg er det viktig å være tilgjengelig for nye, nåværende og gamle kunder. Vi svarer alltid fortløpende på mail og telefoner fra tidlig morgen til sent på kveld.

Hva gjør at dere skiller dere ut?

Vi mener at kombinasjonen av gode produkter, høy fortjeneste, en betalingsfrist på 3 uker, fri frakt, 100% returrett og en utmerket kundeservice gjør oss unike. Gruppene vi samarbeider med skal sitte igjen med mest mulig penger og en fantastisk opplevelse etter at dugnaden er ferdig!

Hva kan russen og idrettslagene gjøre for å få til en best mulig dugnadopplevelse med dere?

Det eneste som må gjøres er å ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en dugnad for den bestemte gruppen. Uansett hvor stort eller lite behovet måtte være står vi alltid klare til å hjelpe både russ, lag, foreninger og klasser med å tjene gode penger :)

Finn dugnader